Kia Sportage 2.0 CRDi – новинка з Кореї

Японські позашляховики вже давно ввійшли в наше життя. Багатьом людям до вподоби їх стиль, дизайн, екстер’єр та інтер’єр, стабільність на дорозі та чудові характеристики поведінки під час руху. Проте популярності набувають автомобілі такої компанії, як «Kia». Їхні кроссовери вже завоювали довіру багатьох водіїв. І це цілком логічно, адже компанія старається підтримувати свою продукцію на найвищому рівні та робить для цього все можливе та неможливе.

Не так давно на світ з’явився прекрасний позашляховик з промовистим ім’ям – Kia Sportage 2.0 CRDi. Конструкторам прийшлось доволі багато попотіти над створенням даного авто. Але на зло всім конкурентам машина все таки вийшла у світ, підкоривши не одне серце водія.

Ззовні авто доволі таки привабливе. Його форми та вигини дечим нагадують братів-європейців того ж класу кроссоверів. Корпус масивний та агресивний, проте водночас у його вигляді міститься елегантність та вишуканість, чимала порція спорту та драйву. Така суміш різних стилів робить вигляд авто незабутнім вже після першої зустрічі.

Кольорова гама кузовів дозволяє задовольнити потреби будь-якого водія, а додаткові опції на кузов, ще більше цьому сприяють.

Всередині все та ж суміш класики та модерну. Пластик салону доволі приємний на дотик, присутні деякі металічні вставки. Панель приладів об’ємна та містить чимало кнопок керування системами. Деякі з цих кнопок винесені на руль, для швидкого керування під час руху. Торпеда позбавлена зайвих датчиків, що відволікають водія під час керування. Все що необхідно знати водію, виводиться на LCD дисплей бортового комп’ютера.  

З ходовими якостями та технічними характеристиками у Kia Sportage 2.0 CRDi також все в порядку. Всі системи приводить у рух робота двох літрового двигуна, потужністю 112 кінських сил. Його крутний момент становить 245 Нм, що дозволяє розганяти автомобіль до сотні не більше ніж за 10 секунд.

В парі з мотором працює механічна коробка на 5 передач, але є варіант і з автоматичною 4-х ступеневою коробкою передач. Доповнює «потужну» картину двигуна та трансмісії, турбонаддув. Kia Sportage 2.0 CRDi вміє економити паливо – 6,2 літри на трасі та 8,9 у міському циклі. Звертаючи увагу на те, що авто не таке вже мале та легке, ці показники є гідними для конкуренції на ринку кроссоверів.

Часто буває так, що водій вимагає ще більшої економії від свого автомобіля, ніж це передбачено заводськими мірками. Звісна річ не кожна машина здатна на таке, проте досить велике коло виробників автівок передбачають збільшення потужності та економії пального. Спеціальні блоки V-tech Power Box для чіп тюнінгу Kia Sportage 2.0 CRDi, які інтегрують у бортові комп’ютери машин, здатні підключатись до зовнішніх блоків регуляції витрат палива та контролювати «апетит» двигуна. Операцію щодо встановлення V-tech Power Box, такого зовнішнього блоку називають чіп тюнінг. Також, цим терміном називають і внутрішнє налаштування систем автомобіля, що відповідають за роботу двигуна та витрати палива.

Чіп тюнінг проводять досвідчені спеціалісти V-tech Tuning, які знайомі з багатьма автомобілями, знають їх поведінку та як відкоригувати прошивку так, щоб це дало максимальний результат.

Kia Sportage 2.0 CRDi – новинка з Кореї

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Пролистать наверх